#@CREATION
Liudas Stanevičius

2023-ųjų apžvalga

2023 – iesiems skaičiuojant paskutines metų dienas, kaip ir kasmet, jau penkioliktą kartą mūsų komanda susėdo prie apskrito stalo apžvelgti ir įvertinti įmonės stuktūrą, įveiktus iššūkius, pasiekimus ir ateinančių metų planus. Kadangi mūsų veiklos filosofija puoselėja partnerystės vertybę ir skaidrumą, norime ir su Jumis pasidalinti apžvalga bei pasidžiaugti bent keliais iš daugelio pasiektų rezultatų ir atradimų:

Komanda

Strateginis planavimas: Metai prasidėjo produktyviai, fokusuojantis į mūsų įmonės misiją, viziją bei vertybes, jų gryninimą ir tobulinimą. Tai padėjo mums užtikrinti, kad mūsų komanda žvelgia ta pačia kryptimi (arba, kaip sakome – “all aligned”). Peržiūrėjome ir atnaujinome savo B.I.G (Bold, Inspiring ir Guiding) tikslus, metinių tikslų metodiką bei vidinės ir išorinės komunikacijos įgalinimą, itraukiant daugiau kolegų į sprendimus, ne tik veiksmų vykdymą.

Atsakomybių išsigryninimas komandoje. Per ilgametę įmonės augimo praktiką, turime pripažinti, kad pasitaikė situacija, kai darbuotojai nebuvo tikri dėl savo atsakomybių aiškumo. Todėl nedelsdami nusprendėme išbandyti RACI atsakomybių pasiskirstymo matricą. Tai įvedė daug aiškumo mūsų operacijose ir sudarė galimybes kiekvienam būti labiau susitelkusiam ir produktyvesniam.

Pradėjome naudoti OKR framework’ą. Tai tapo mūsų vidiniu varikliu – skirtingų kompetencijų kolegos susijungia bendram įmonės tikslui. OKR’ų buvo ne vienas, bet vienas iš įdomesnių – “Padidinti produktyvumą naudojant AI”. Ši technologija užtikrintai kuriasi mūsų procesuose, optimizuojant, ar eliminuojant pasikartojančius, nuobodžius darbus, didinant produktyvumą ir pasitenkinimą. Šiandien Copilot ir ChatGPT jau yra mūsų kasdienybė, o mes esame pasiruošę šią Tech revoliuciją įdarbinti savo darbo procesuose ir ateityje.

Startuolis Wise2Sync. Po strateginių apmąstymų, šiemet priėmėm sprendimą atskirti mūsų sukurtą produktą nuo CREATION, veikiant kaip atskirai įmonei, ir tai paminėjome rugsėjo 12 dieną. Šis įvykis buvo nemenkas iššūkis, kurį, panašu, įveikėme itin sėkmingai bei matome džiuginančius rezultatus.

Projektai. Paleidome nemažai projektų, apie kuriuos dar plačiai nesidalinome. Verta pamineti du pagrindinius – Apple priemium partnerio el. parduotuvė www.ideal.lt ir langų el. parduotuvė www.mynest.lt. Daugiau apie šiuos ir kitus projektus pasidalinsime artimiausiu metu.

Atlikome savo klientų apklausą. Tikslas buvo išsiaiškinti mūsų teikiamų paslaugų silpnąsias ir stipriąsias puses, klientų pasitenkinimo lygį, o atsižvelgus į išvadas, imtis veiksmų tobulėjimui. Sulaukę atgalinio ryšio, nuoširdžiai džiaugiamės klientų įsitraukimu ir konstruktyviais komentarais, kurie padės dirbant ties pokyčių veiksmų planu. Kitų metų pradžioje pasidalinsime su Jumis apklausos rezultatais ir mūsų sprendimais.

Atsiribojant nuo techninių duomenų ir pamažu pasiduodant šventinei nuotaikai, svarbu paminėti ir emocinio bei pramoginio balanso puoselėjimo kultūrą mūsų įmonėje. Esame tikri, kad šių pasiekimų svarbi dedamoji yra dėmesys mūsų darbuotojams. Šalia tradicinių afterwork komandos stiprinimo tradicijų bei daugelio dalykų įvykusių šiemet Creation kelionėje, išskyrėmė ir kelis skaičius, kaip 2023-ųjų “vyšnią ant torto” 🙂

– per metus skyrėme ~1500 valandų mokslams ir asmeniniam tobulėjimui,
– priemėme į kolektyvą 6 naujus kolegas,
– dvi koleges išleidome į motinystės atostogas!

Tikimės, kad pasiekimų, atradimų ir išmoktų pamokų kelionę sėkmingai tęsime ir kitąmet, vieningai siekdami bendrų tikslų.

Linkime jaukių šv.Kalėdų ir entuziastingų bei sėkmingų 2024-ųjų.

 

 

Grįžti į blogą

Susidomėjote? Aptarkime jūsų projektą

Paskambinkite ar parašykite el. laišką ir mes suplanuosime susitikimą kurio metu aptarsime jūsų projektą ir mūsų idėjas jums.